Yenidoğan bebek çetesi üyelerinden itiraflar! Şema ortaya çıktı. Bir anne yaşadıklarını anlattı. Bebeklerin çığlıklarını duyuyorduk...

Fezlekede hastaneler ve buralarda çalışan şüpheli hemşireler de şöyle sıralandı:

"Bağcılar Medilife Hastanesi hemşiresi Çağla Durmuş, Beylikdüzü Medilife Hastanesi Hemşiresi Ceren Hatice Kırım, TRG Hopitalist Hastanesi hemşiresi Cansu Akyıldırım, Reyap Hastanesi hemşireleri Mehtap Sayar ve Sümeyye Nur Arslan, Esenler Güney Hastanesi hemşiresi Hüseyin Günerhan, Bağcılar Şafak Hastanesi hemşiresi Mehmet Halis Başli, Duygu Hastanesi hemşiresi Deniz Korkmaz ile 11 hastanenin hasta takibini yapan hemşiler Hakan Doğukan Taşçı ile Hasan Basri Gök."

HABERLEŞME KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Bebek çetesi olarak bilinen organize suç örgütünün haberleşme kayıtları ortaya çıktı. Çok sayıda sağlık çalışanına ait kayıtlarda, bebek ölümlerine kayıtsız kaldıkları, bebekler ölürken aralarında şakalaştıkları, tamamen para kazanmak için bu eylemleri sergiledikleri, bebek ölümlerinden rahatsız olmadıkları, gerçek ölüm nedenlerini gizlemeye çalıştıkları, dinlenme ihtimallerine karşın önlem almak istedikleri görülüyor.

22'si tutuklu 47 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede 197 suç eylemine ilişkin tape kayıtları olduğu gibi aktarıyoruz.

Yıldız futbolcu 3 sevgilisi ile aynı evde... Yenidoğan bebek çetesi üyelerinden itiraflar! O hakemden bayrak eleştirisi: Kaldır, indir! Yazık Öğrenciler dikkat! Ders saatleri kısaldı