Yenidoğan bebek çetesi üyelerinden itiraflar! Şema ortaya çıktı. Bir anne yaşadıklarını anlattı. Bebeklerin çığlıklarını duyuyorduk...

BAŞKA HASTANEYE GÖTÜRDÜLER

Bebeklerini alan aile, iki farklı özel hastanede gastroenteroloji bölümüne gittiklerinde ise işlemler için geç kalındığı, bebeğin tüm damalarında tıkanmalar yaşadığı ve bu durumun genetiksel olmadığı söylendi.

Soluğu tekrar Reyap Hastanesi'nde alan çifte hastanedeki yetkililer özür diledi.

Bu durum yüzünden hastaneyi şikayet edeceğini belirten aileye, hastane yönetimi tarafından "Bu tür komplikasyonları kabul ettiğinize dair imza attınız. Şikayetçi olabilirsiniz." dendi. Aile, bebeklerini de alıp internet ve çeşitli mecralar üzerinden şikayet yazıları yazdı.

"FIRAT DENEN DOKTOR İLAÇ VERMEDİ"

Şu anda 4 yaşında olan oğlunun kronik portal hipertansiyon hastalığı olduğunu söyleyen anne Neslihan Ünlü P, yenidoğan çetesinin 2023 yılından önce de bu caniliği yaptığını ileri sürdü.

Diğer bebeklere uygulananların kendi çocuğuna da uygulandığını söyleyen anne, "Muhatap olacağımız insan bulamıyorduk. Pandemi dönemiydi ve kapılar yüzümüze kapanıyordu. Taburcu edeceklerini söyledikten sonra tahlil sonuçlarında yüksek derecede enfeksiyon çıktı. Bu şekilde taburcu edemeyeceklerini, en az 7-8 gün hastanede kalacağını söylediler. Neden enfeksiyon kaptığını sorduğumuzda ise hastane enfeksiyonu kaptığını söylediler.” dedi.

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Fethullah Gülen öldürüldü mü? En az 40 bin TL maaşla binlerce personel alınacak Fethullah Gülen'in Cenazesi İzmir'e mi Getirilecek Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi...