Yenidoğan bebek çetesi üyelerinden itiraflar! Şema ortaya çıktı. Bir anne yaşadıklarını anlattı. Bebeklerin çığlıklarını duyuyorduk...

ANNE YAŞANANLARI ANLATTI

İstanbul'da yaşayan Neslihan Ünlü P. ve Serdar P. çifti, 2020 yılında doğum için Özel Reyap İstanbul Hastanesi'ne başvurdu.

Neslihan Ünlü P.'nin 22 Haziran 2020 tarihinde erkek çocuğu dünyaya geldi. Sağlıklı olarak dünyaya gelen ve adını P.E.P. koydukları bebekleri, solunumu hızlı olduğu söylenerek yoğun bakıma alındı ve iki gün sonra anne ile birlikte taburcu edileceği söylendi.

Belirtilen gün ise aileye bebeğin solunum düzelmediği söylenip biraz daha yoğun bakımda kalmaya devam edileceği bildirildi. Son olarak bir haftalık süreç geçesinin ardından kan tahlillerinde küçük bebeğin enfeksiyon düzeyi yüksek çıktı.

Tekrar yoğun bakıma alınan bebek, bir hafta daha yoğun bakımda kaldı. Süre geçtikten sonra yapılan ultrason çekimlerinde aileye, bebeğin karaciğerinde pıhtı olduğu ve bunun için çocuk gastroenterolojisine gidilmesi gerektiği bildirildi.


Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Fethullah Gülen öldürüldü mü? Fethullah Gülen'in Cenazesi İzmir'e mi Getirilecek En az 40 bin TL maaşla binlerce personel alınacak Fethullah Gülen'in gömüleceği yer belli oldu