Usta oyuncu Turgay Tanülkü'nün 101 kişilik ailesi: 26 çocuğa 'babalık' yapıyor

Kendisi 6 yaşındayken babasını kaybeden, baba özlemine bir de çocuk özlemi eklenen Tanülkü, orada kaldığı dönemde yaşadığı bir olaydan çok etkileniyor ve cezaevinden çıktıktan sonra 1981’de babasından da izin alarak, müebbet alan bir mahkumun çocuğuna sahip çıkıp onu okutuyor.

Bir çocuğun hayatına dokunmanın verdiği mutluluğu tadan Tanülkü ve her zaman destekçisi olan eşi Zehra Tanülkü, artık annesi ve babası cezaevinde kalan çocuklar ile sokakta yaşayan çocukların ailesi olmaya karar veriyor.

Tanülkü, tiyatro ve dizilerden kazandığı para ve eşinin maaşıyla bugüne kadar sahip çıktığı 26 çocuğun farklı illerde kiraladığı evlerde bakımını sağlayıp onları okutuyor. Tanülkü çifti, koşulsuz sevgiyle büyüttükleri, aralarında iki savcı ve avukat bulunan evlatları ve torunlarıyla toplam 101 kişiden oluşan kocaman ailesiyle günlerini geçiriyor.

Cem Garipoğlu'nun ölümünde flaş açıklamalar Ahu Tuğba'nın vasiyetini açıkladı Uraz Kaygılaroğlu'nun Pozlarına Büyük Tepki Burcunuz hangi sporu yapmanızı söylüyor? Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'a hapis şoku Cem Garipoğlu'nun mezarında şüphe uyandıran detay!