Ünlü isimler sandık başında. Cem Yılmaz kahkahaya boğdu. İşte sandık başına giden ünlü isimlerin zor anları

İstanbul'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı. Ünlü isimlerde sandık başında. Beşiktaş'ta oyunu kullanan Cem Yılmaz sınıfı kahkahaya boğdu. Oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın da bulunduğu çok sayıda isim zarfı sandığa atarken zorluk yaşadı. Ünlü isimler oy pusulasını zarfa yerleştirmekte sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Sandık başına giden ünlüler ne mesaj verdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sanatçı Candan Erçetin'in sandık görevlisi olduğu Beşiktaş'taki Lütfi Banat İlkokulu’nda  oyunu kullandı. Sınıfı kahkahaya boğan ünlü komedyen kendisini görüntüleyen muhabirin oy pusulasının uzunluğuyla ilgili “katlarken zorlandınız mı” sorusuna verdiği “Sizin esprilerinizi kim yazıyor. Bana amatör geldi de” cevabı sınıfı kahkahaya boğdu.

Narin Güran soruşturması genişletildi! Bir nişan daha yapınca sosyal medya karıştı Kendimle çok hesaplaştım, yüzleştim, hatalarım var Narin Güran cinayetinde diş izi raporu çıktı Altın Almakta Geç Kalanlara Güzel Haberi Verdi Dünyanın en önemli sanatçılarının eserleri geliyor