Tezgahlara geldiği gibi bitiyor kapış kapış satılıyor: Ekim ayının en şifalı meyvesi belli oldu

NAR

Nar, sonbahar mevsiminde bol bol tüketilmesi gereken Ekim ayının en şifalı üçüncü meyvesidir. C, E, K ve B grubu vitaminleri açısından zengin olan nar, demir, potasyum, fosfor, magnezyum ve çinko minerallerini de bol bol içerir.

Nar; güçlü bir antioksidandır ve idrar yolları sorunlarını azaltmada etkili bir rol oynar. Nar ayrıca anti-bakteriyel ve anti-viral etkileriyle bilinir ve sindirim sistemi rahatsızlıklarına karşı şifa sağlar. Nar özellikle, kabızlık ve şişkinlik sorunları için birebirdir.

Kalp sağlığı için de son derece faydalı olan nar, damarları tıkayan kötü kolesterolü düşürür, iyi kolesterolü artırır, felç ve kalp krizi gibi riskleri en aza indirir. Tüm bunların yanı sıra nar, diş etlerindeki enfeksiyonu gidererek ağız ve diş sağlığını da korur.

Arka Sokaklar'da Narin Güran cinayeti işlendi Ekim ayının en şifalı meyvesi belli oldu Çitos Efe'nin son hali şaşkına çevirdi Ekim ayının son günlerinde yüzleriniz gülecek Mars'ta korkutan keşif Uyandıktan sonra neden uyuyamıyoruz? İşte sebebi