Suyunu içen fazla kilolarından kurtuluyor: Kereviz sapı suyunun faydaları nelerdir?

KEREVİZ SAPI SUYUNUN FAYDALARI NELERDİR?

Kereviz sapı suyu son dönemlerde pek çok kişinin sıklıkla tükettiği gıdalar arasında yer alırken , kereviz sapı suyu yüksek besin değeri ve düşük kalori miktarı sayesinde kilo verme sürecinin en önemli alternatiflerinden bir tanesidir.

Kereviz sapı suyu içerisinde bol miktarda su barındırırken vücudun su ihtiyacının büyük bir bölümünü de karşılamaya yardımcı olmaktadır. 

Metabolizmanın çok daha hızlı şekilde çalışmasına yardımcı olan kereviz sapı suyu, sindirim sisteminin sağlıklı ve aktif şekilde çalışmasına da katkı sağlamaktadır.

Kereviz sapı suyunun içerisinde potasyum ve sodyum, elektrolit dengesini sağlamaya yardımcı olmaktadır. Bu durum vücuttaki şişkinliğini azaltırken, vücudun su tutmasını da engellemektedir.

Vücutta biriken ödemin kısa sürede dışarı atılmasına yardımcı olan kereviz sapı suyu, vücudun hafiflemesine de katkı sağlamaktadır.

Narin cinayetinde bir itiraf daha... İşte Cem Garipoğlu'nun Mezarının Son Hali Narin Güran cinayetinde çok kritik HTS raporu Emekli Promosyonu 24 Bin TL Oldu Uzman İsim Uyardı 1 kilosu 12 Bin TL'ye Satılıyor Yunanistan'a rakip Adana Adana Olalı Böyle İsyan Görmedi