Süper Meyve Türkiye'de Yetişti. İnternette Kilosu 350 TL. Hasat Başladı Üretici Mutlu. Diyabet ve Kanser Hastaları Tercih Ediyor

Özellikle diyabet ve kanser hastalarının yoğun talepte bulunduğu ve süper meyve olarak da bilinen aronya hasadı başladı.

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesine bağlı Bedesten köyünde çiftçilik yapan Haydar Gümüşbaş, ilk kez yetiştirdiği aronyanın hasadına başladı.

Dünyada "süper meyve" olarak tanınan bu meyve, tıbbi bitkiler sınıfında yer alıyor. Ayrıca birçok hastalığa karşı koruyucu özellikleriyle biliniyor. Aronya, vitamin ve antioksidan bakımından zengin olması nedeniyle bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve özellikle kalp sağlığını destekliyor. Hem taze tüketimi hem de ilaç sanayisinde kullanımıyla dikkat çeken aronyanın kilogramı 200 TL'den alıcı buluyor.
Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Asgari ücret ne kadar olacak? İşte o çarpıcı rakam Pınar Deniz'in gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı Hasat Yaparken Hayatının Şokunu Yaşadı