Son Dakika... Narin Güran'ın ailesinden ilk açıklama: Sana bunu yapanların yanına kalmayacak

Leyla Aydemir’in ölümünden sonra hazırlanan bilirkişi raporuna göre, yapılan otopsi sonucunda cilt bütünlüğünün korunduğu, kafa, göğüs ve batın boşluklarında herhangi bir kanama ya da iç organ yaralanmasına rastlanmadığı belirtildi. Ayrıca iskelet sisteminin sağlam olduğu ve çürüme nedeniyle yumuşak dokularda ayrıntılı travmatik değişim analizi yapılamadığı ifade edildi. Raporda istismara dair herhangi bir bulguya ya da farklı bir DNA izine rastlanmadığı da vurgulandı. Leyla'nın ölüm sebebiyle ilgili net bir açıklama yapılamasa da, bu trajik olay Türkiye'yi derinden etkileyen bir vaka olarak hafızalarda kaldı.

Bugün ortaya çıkan Adli Tıp Raporu'nda Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin önemli bulgular paylaşıldı. Raporda, "Anal ve genital bölge muayenesinde hymen açıklığının 1 cm olduğu, duhule müsait olmadığı, hymen üzerinde belirgin yırtık ya da çentik gözlenmedi. Ancak, posterior forsette (genital bölgede) zorlama izi olabilecek kırmızı renkli lezyonlar olduğu görüldü" ifadeleri yer aldı. Bu bulgular, Leyla Aydemir'in ölümüne dair farklı soru işaretlerini gündeme getirirken, olayın nasıl geliştiği ve gerçek sebebin ne olduğu hala araştırılmaya devam ediliyor.

Narin Güran cinayetinde katil belli oldu Görenler gözlerine inanamıyor! Trabzon'da sağanak kabusu Narin Güran'ın köyü Tavşantepe'deki ölüm listesi 29 Eylül'de geliyor: Artık iki Ay olacak Hazal Filiz Küçükköse'nin ikizi ortaya çıktı