Son Dakika... Narin Güran cinayetinde Nevzat Bahtiyar'dan korkunç itiraf: Katilin kim olduğunu açıkladı! İşte cinayetin nedenini anlattığı ifade tutanağı

"NARİN’İN ANNESİ PEŞİMİZDEN AĞLIYORDU"

-Kapı önünde Narin’in terlikleri vardı. Salim’in söylemesi üzerine onları da alıp battaniyenin içine koyduktan sonra aracıma bırakmak için evime doğru gittim. İlk önce bana ait ahıra pencereden cesedi bıraktım.

-Ardından ahırdaki çuvalı aceleyle cesedin başından geçirdim. Ancak çuvalı bağlamamıştım. Ardından cesedi kendi aracımın arka koltuk paspasına bıraktım. Battaniyeyi de arkamdan aracıyla gelen Salim’e verdim.

-Salim battaniyeyi kendi aracına bıraktı. Bana da, ‘Cesedi gerekirse parçala, sonra da Eğertutmaz deresine at’ dedi. Bu sırada yukarı doğru yani Arif Güran’ın evine doğru baktığımda Narin’in annesi Yüksel’in yüzünü ellerinin arasına alarak ağlayarak baktığını gördüm.

-Cesedi Eğertutmaz deresine götürdüm ve daha önce yer gösterme yaptığım yere bıraktım. Üzerine de dikkat çekmemesi için büyük bir taş bıraktım.

Narin cinayetinde 2 isim hakkında kritik gelişme Narin Güran cinayetinde katil belli oldu Narin Güran'ın köyü Tavşantepe'deki ölüm listesi Trabzon'da sağanak kabusu Futbolcuları taşıyan otobüs yandı Kızıl Goncalar'ın final tarihi belli oldu