Son Dakika... Narin Güran cinayetinde Nevzat Bahtiyar'dan korkunç itiraf: Katilin kim olduğunu açıkladı! İşte cinayetin nedenini anlattığı ifade tutanağı

Narin Güran cinayetinde kritik bir gelişme yaşandı. Cinayete ilişkin ilk bilgileri veren komşu Nevzat Bahtiyar adliyeye getirilerek bir kez daha ifade verdi. Cinayetle ilgili her şeyi itiraf edeceğini söyleyen Bahtiyar katilin kim olduğunu ve cinayetin neden işlendiğini tek tek anlattı. Bahtiyar'ın yeni itirafında amca Salim Güran ve anne Yüksel Güran'la ilgili iddialar mide bulandırdı.

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesinin Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos’ta Kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan ve cesedi 8 Eylül günü köye 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili flaş gelişme yaşandı.

Tutuklanıp T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilen itirafçı Nevzat Bahtiyar vicdan azası çektiğini belirterek bildiği her şeyi samimi olarak anlatacağına dair dilekçe verdi.

Bahtiyar dün gece sıkı güvenlik önlemleri altında gizlice Adliye’ye getirildi.

4 saat sorgulanan Nevzat Bahtiyar cinayeti kimin, neden işlediğini anlattı.

Narin Güran cinayetinde katil belli oldu Görenler gözlerine inanamıyor! Trabzon'da sağanak kabusu Piyangoyu Buldular. 1 Kilosu Bin Lira... Nihal Candan'ın son görüntüsü korkuttu! Bu hafta sonu vizyonda ne izlesek?