Sırtta çıkan sivilcelerin kökünü kazıyan yöntem bulundu: Bu kür sayesinde sırt sivilceleriniz kısa sürede kaybolacak. Sırt sivilcesini geçiren kür nasıl yapılır?

SIRT BÖLGESİNDEKİ SİVİLCELER NASIL YOK EDİLİR?

Sırt bölgesinde bulunan sivilceleri kısa sürede yok edebilmek ve sırtın pürüzsüz bir görünüm içerisinde olmasını sağlayabilmek için uygulanması gereken yöntemlerin başında yoğurt, bal ve çay ağacı yağı kürü gelmektedir.

1 yemek kaşığı yoğurdun içerisine 2-3 damla çay ağacı yağı ve 1 tatlı kaşığı bal ilave ederek güzelce karıştırın. Karşımın homojen kıvamda olmasını sağlayın. Hazırladığınız bu karışımı sırtınıza güzelce sürün.

15-20 dakika kadar sırtınızda kalmasını sağlayın. Bekleme süresini tamamladıktan sonra ılık suyla cildinizi güzelce yıkayın. Bu karışımı her gün düzenli olarak uyguladığınızda sırt bölgesindeki sivilcelerden kısa sürede kurtulduğunuzu görebileceksiniz...

DİKKAT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına uygulamadan önce mutlaka uzmanınıza danışın.

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır Ekim ayında zengin olacak burçlar belli oldu Dehşete düşüren açıklama: Diri diri yakıldı