Sessiz Bir Yer: Birinci Gün, Bir Zamanlar Gelecek: 2121, Yüzyıl İleri... Vizyonda bilim-kurgu rüzgarı esiyor... (28 Haziran)

Gerilim dolu ‘A Quiet Place’ serisinin üçüncü filmi Sessiz Bir Yer: Birinci Gün seyircisini her şeyin başlangıcına davet ediyor. Serpil Altın'ın 2 senedir uluslararası arenadan ödül ve övgülerle ayrılan filmi Bir Zamanlar Gelecek: 2121 nihayet vizyon diyor. Yüzyıl İleri, bugünün Moskovası'ndan geleceğe bakış atıyor. Anime sevenlerin imdadına ise Japon yapımı Episode Nagi yetişiyor. Animasyon dehası Hayao Miyazaki imzalı Yürüyen Şato hayranlarıyla yeniden hasret gideriyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Sessiz Bir Yer: Birinci Gün / A Quiet Place: Day One

Tür: Korku, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX

Sessiz Bir Yer serisinin orijin hikâyesi olan film, tüm dünyanın sessizliğe gömülmesine sebep olan yaratıkların yeryüzüne indiği gün yaşananları konu ediniyor.


Bahtiyar'ın 5. kez ifadesi alındı: O ismi suçladı Narin'in son görüntüleri ortaya çıktı! Burcunuza göre hangi meslek size uygun? Tarla ortasındaki tabut ve çelenk tedirgin etti Gaziantep’teki aile katliamında korkunç iddia Bu bitki çaylarını ağzınıza sürmeyin