Selahattin Demirtaş 22 Yıl Cezaevinde Kalacak! Öcalan 2025 Mart Ayında Serbest Kalacak

Bahçeli'nin bu sözlerine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep tayyip Erdoğan isim vermeden destek verdi. Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, Türkiye'nin geleceğinde teröre yer olmadığını söyledi.

Cumhur İttifakı ile birlikte açılan bu yeni sayfanın hesaplara kurban edilmemesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, hep beraber terörün olmadığı bir Türkiye inşa etmek istediklerine vurgu yaptı.

"HEP BERABER TERÖRÜN OLMADIĞI BİR TÜRKİYE İNŞA EDELİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

Türkiye'nin geleceğinde teröre yer olmadığını herkesin idrak etmesini bekliyoruz. Cumhur İttifakı’nın açtığı tarihi fırsat penceresi kişisel hesaplara kurban edilmemeli. Hep beraber terörün olmadığı Türkiye'yi inşa edelim isliyoruz.

Devlet, millet için ve millete hizmet için vardır. Devletin görevi, vatandaşına imkanlar dahilinde en iyi hizmeti sunmaktır. Bu temel konularda zafiyeti olan bir devlet, vazifesini hakkıyla yerine getiremiyor demektir.

Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Gazeteler Bahçeli'nin çağrısını nasıl gördü? Selahattin Demirtaş 22 Yıl Cezaevinde Kalacak! Usta oyuncu son yolculuğuna uğurlandı Kadın öğretmen, öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi