Seçtiğiniz taç karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor. Seçtiğin taca göre nasıl bir insansın? Seçtiğiniz tacın karakteriniz ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı

4 NUMARALI TAÇ

İnsanlar senin çok sert ve intikamcı biri olduğunu düşünüyor. Bu, başkalarıyla olan ilişkileriniz üzerinde çok olumsuz bir etkiye sahiptir. Öfke kimseyi süslemez ve uzlaşmazlığınız başarınızın size gelmesine engel olur.

5 NUMARALI TAÇ

Kendi duygularınızın farkındasınız. Ama çoğu zaman mantıksız ve dürtüsel davranıyorsunuz. Ve zaman zaman sezgilerinize kulak vermeniz gereklidir. Korkularınızın ve endişelerinizin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin.

Duygularınızın zihninizi ele geçirmesine asla izin vermeyin.

6 NUMARALI TEST

İnsanları kolaylıkla uzaklaştırabilirsiniz. Her şeyi bilen biri gibi görünmek her zaman daha kolaydır. Ne tür insanların dünyanıza girmesine izin verebileceğinizi derinlerde anlamanız iyi bir şey.

Ayrıca hala öğrenecek çok şeyin olduğunun da farkındasın. Bu yüzden zaman zaman kendinize şunu söyleyin: hiç kimse tüm cevapları bilmiyor. Başkalarının görüşlerini dinleyin.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Sigarayı bırakmanın en etkili yolu belli oldu Eylül ayında her istedikleri olacak Başarıyı mıknatıs gibi çeken burçlar belli oldu Gördüğünüz yerde kaçın: Beyni istila ediyor Devrim, Torreira'nın sırtına çıkıp aşka geldi!