Şalvarlarını giyip işin başına geçtiler. Dut hasadı Tunceli'de başladı. Çemişgezek'te çıkıp dünyaya ihraç ediliyor. Tamamen organik hayvan gübresi kullanıyorlar

Üreticilerden Gönül Bektaş da ''Otuz yıllık tarih öğretmeniyim. Ulukale köyünde babama ve anneme yardım etmek için bulunuyorum. Çocukluğumuzdan beri bu işin içerisindeyiz. Yılın on ayı normal memurluk hayatımı sürdürüyorum. Ardından aileme yardım etmek için buraya geliyorum. Köyde ciddi anlamda bir erkek kadın dayanışması var. Köyümüzde eğitim düzeyi çok yüksek. Türkiye'nin eğitim düzeyinin en yüksek olduğu köylerden biri olduğunu söyleyebilirim. Köyümüzde bulunan insanlar genelde okumuş memur insanlardır. Ve onların çocukları da onlardan daha fazla eğitim almış insanlardır. Hiçbirimiz kadın erkek demeden yazın geldiğimizde özellikle kadınlarımız şalvarlarını giyer, yazmalarını bağlar ve dut bahçelerine inerler. Tarıma katkıda bulunuyoruz. Doğal tarımdan yanayız. Ulukale dutu da organik bir dut. Bu dut üretiminde kesinlikle ilaç kullanılmıyor" diye konuştu.

Narin Güran cinayetinde arşiv açıldı Semih Çelik'le ilgili bilinmeyenler Gizem Karaca’dan üzücü haber Narin'in DNA örnekleri eşleşti Bu belirtiler kalp sağlığınız hakkında uyarıyor Bankalarda Kiralık Kasa Ücretleri Ne Kadar?