Salim Güran'ın oğlu Devran Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: WhatsApp yazışmaları soruldu

Bunun üzerine Hediye Güran, "Kesinlikle böyle bir şey yoktur" derken, yapılan teknik çalışmalardan elde edilen veriler Hediye Güran'ın önüne konuldu.

Hediye Güran'ın Salim ile hiçbir ilişkisi olmadığını söylemesine rağmen telefon ve HTS kayıtlarında 26 Temmuz'da saat 13.22'de Salim'in aramasıyla 25 saniye görüştükleri, 16 Temmuz'da 17.30, 17.31, 17.34 ve 17.37 saatlerinde Salim'in kendisine 4 kez cevapsız çağrı bıraktığı, 3 Ağustos 2024 günü 22.29'da Hediye Güran'ın Salim Güran'a cevapsız çağrı bıraktığı belirlendi.

Bunun yanı sıra Whatsapp üzerinden 10 Nisan 2024 sabahı saat 05.40'ta Salim Güran'ın Hediye Güran'ın telefonuna cevapsız çağrı bıraktığı, 28 Eylül'de ise saat 19.08'de Salim Güran tarafından Hediye Güran'a mesaj atıldığı tespit edildi.

CEVAPSIZ ÇAĞRILAR

Cevapsız çağrılara ilişkin diyeceğinin olmadığını belirten Hediye Güran, "Benim bu cevapsız çağrılardan haberim yoktur. 25 saniyelik sesli görüşmenin ise tam olarak hatırlayamamakla beraber Salim'in eşi Melek ile yapmış olduğumuz görüşme olduğunu düşünüyorum.

Narin cinayetinde kan donduran rapor! İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Ahu Tuğba'nın kızından cenaze açıklaması! Amca Salim Güran'dan flaş talep! Serkan Keskin, sevgilisini gelinlikle görüp ağladı Türkiye'de ilk defa yapıldı: Denize çayır ekildi