Salim Güran'ın oğlu Devran Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: WhatsApp yazışmaları soruldu

HEDİYE CİNAYETTEKİ SIRRI AÇIKLAYACAK MI?

Narin Güran'ın kaybolduğu saatlerde anne Yüksel Güran'ın yanına sık sık gelip gittiği belirlenen amcalardan tutuklu Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran'ın sorgusu Jandarma'da 3 gün sürdü. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra cesedi Eğertutmaz Deresi'nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında son olarak Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran, halasının çocukları İsa Kaya ve Şeyma Kaya gözaltına alınmıştı.

İsa Kaya ve Şeyma Kaya, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'ndaki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken Narin'in amcası olan tutuklu Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran ise 'kasten öldürmeye iştirak' suçundan tutuklandı. Böylece cinayete ilişkin tutuklu sayısı 12'ye çıktı.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Narin cinayetinde kan donduran rapor! İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Pınar Deniz'in gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı Hasat Yaparken Hayatının Şokunu Yaşadı