Salim Güran'ın oğlu Devran Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: WhatsApp yazışmaları soruldu

Narin Güran'ın tutuklu olan amcası Salim Güran'ın gözaltına alınan oğlu Devran Güran'ın da, olay gününe ait WhatsApp yazışmaları ve arama kayıtlarını sildiği tespit edildi. Devran Güran'ın ifadesi ortaya çıktı. Devran'a WhatsApp mesajları ve babasının sözleri soruldu. Soruşturmada sürpriz bir isim daha bilgisine başvurulmak üzere karakola alındı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Türkiye'nin günlerdir takip ettiği Narin Güran cinayetinde önemli gelişmeler yaşandı. Adli Tıp Kurumu, Narin'in boğazı sıkılarak öldürüldüğünü saptadı. Soruşturmayı manipüle ettikleri öne sürülen Narin Güran'ın iki kuzeni serbest bırakıldı. Narin'in yengesi Hediye Güran ise "kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla tutuklandı. Tutuklu sayısı 12'ye yükseldi. Baş şüpheli tutuklu amca Salim Güran'ın oğlu Devran Güran'ın ifadesi de ortaya çıktı.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Narin cinayetinde kan donduran rapor! İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Pınar Deniz'in gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı Hasat Yaparken Hayatının Şokunu Yaşadı