Rambo Berk olarak anılan ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz, hırsızı nasıl yakaladığını anlattı: Kadını bıçaklayacaktı, müdahale etmek zorunda kaldım

O esnada motosikletten inen kadın şahsın olduğu şoför kapısını açarak indirmeye çalışmıştı. Ancak şahıs kadına bıçak çekerek karşılık vermişti. O esnada kafeteryada oturan efsane Yılan Hikayesi dizisinde “Rambo Berk” karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz, aracın yolcu kapısını açarak şahsın müdahale etmişti.

Dakikalarca süren mücadele sonrasında şahıs, çevredeki vatandaşların da yardımıyla aşağıya indirilerek etkisiz hale getirilmişti. Yüzüstü yere yatırılan şahsın boynunu bir vatandaş tutarken, elleri de kaçmasın diye de bağlamıştı. Ardından da polis ekiplerine ihbarda bulunulmuştu.


Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Sigarayı bırakmanın en etkili yolu belli oldu Eylül ayında her istedikleri olacak Başarıyı mıknatıs gibi çeken burçlar belli oldu Gördüğünüz yerde kaçın: Beyni istila ediyor Devrim, Torreira'nın sırtına çıkıp aşka geldi!