Portakalı böyle tüketince yağları cayır cayır yakacaksınız: Portakalın zayıflatma etkisi ortaya çıktı

Hidrasyon

Portakal, yaklaşık %85-90 oranında yüksek bir su içeriğinden oluşur. Bu, bir portakal yediğinizde önemli miktarda su da tükettiğiniz anlamına gelir. Sağlıklı bir metabolizma ve enerji seviyelerini korumak için susuz kalmamak çok önemlidir. Bunların ikisi de kilo kaybı için gereklidir.

Yeterli su alımı vücudunuzun en iyi şekilde çalışmasına yardımcı olur ve kilo verme planınıza uymanızı zorlaştırabilecek yorgunluğu önler. Dahası, portakal gibi su içeriği yüksek yiyecekler, ekstra kalori eklemeden tok hissetmenize yardımcı olabilir.

Bunun nedeni, bu yiyeceklerdeki suyun midenizde yer kaplaması ve daha küçük porsiyon boyutuyla bile kendinizi tok hissetmenizi sağlamasıdır. Yani, portakal yiyerek susuz kalmayabilir, enerji seviyenizi koruyabilir ve aşırı yemekten kaçınabilirsiniz. Bunların hepsi de başarılı kilo kaybına katkıda bulunur.

Ekim ayı bitmeden zengin olacaklar Banyoda herkes aynı hatayı yapıyor Tahinin zararı ortaya çıktı Otomobillerdeki o camın sırrı ortaya çıktı Portakal kabuklarını atmayın kaynatıp için Şişedeki suların sağlıklı olduğu nasıl belli olur?