Orgazm hakkında tüm bildiklerinizi unutun: Kimsenin bilmediği 5 orgazm türü ortaya çıktı

Coregasm

Egzersiz yapmak, kalp atış hızını, kan akışını, kasları ve nefesi hızlandırır. Bu, bazı kadınların egzersiz yaparken gerçekten orgazm yaşamasına katkıda bulunabilir. Yayınlanan bir çalışmada egzersizin, orgazma neden olabileceği bulundu. Bunlara genellikle "çekirdek orgazmlar" denir çünkü genellikle bunları başlatan şey karın egzersizleridir.

Öte yandan başka bir çalışmada, egzersizle orgazm olan kadınlar incelendi. Araştırmalar, yaklaşık yüzde 40'ının egzersizle tetiklenen orgazm ve cinsel zevk yaşadığını ve bunu 10'dan fazla kez yaşadığını buldular.

Çoğu, son 90 gün içinde karın egzersizleriyle bağlantılı olarak orgazm yaşadığını bildirdi. Bununla birlikte, ağırlık kaldırma, yoga, bisiklet sürme, koşma ve yürüyüş gibi çok çeşitli farklı egzersizler sırasında da coregasm meydana geldi.

Narin Güran cinayetinde arşiv açıldı Semih Çelik'le ilgili bilinmeyenler Altın Portakal'da büyük beğeni toplayan konuşma Icardi ile Wanda Nara ilişkisinde sürpriz gelişme Gizem Karaca’dan üzücü haber Ebru Polat, 'köle' itirafında bulundu