Orgazm hakkında tüm bildiklerinizi unutun: Kimsenin bilmediği 5 orgazm türü ortaya çıktı

Meme Ucu Orgazmı

Meme uçları erojen bölgeler olarak bilinir. Meme ucu orgazmı, partnerinize büyük ölçüde güvenmeyi, çok fazla sabır ve empatiyi gerektirir, çünkü orgazma giden yolculuk duygusal açıdan yoğun ve sinir bozucu olabilir.

Meme ucu orgazmı nasıl oluşur?

Vücuttaki en büyük cinsel organın beyindir ve hem meme uçlarındaki hem de cinsel organlardaki tüm sinir uçlarının beyin aracılığıyla birbirine bağlıdr. Özellikle meme uçlarında klitoral ağa bağlanan doğrudan sinir uçları bulunur, çünkü bunlar spesifik bir erojen bölgedir. Meme uçlarını uyardığınızda, bu bağlantılar klitorise gönderilir.

Orgazmın vücudun neresinde tetiklendiğine bakılmaksızın, tüm orgazmlar sonuçta beyinde ve beynin farklı kısımlarında meydana gelir. Bu zevk merkezlerinin her birindeki duyular taç çakraya iletilir ve beyinde 'zevk parıltılarına' neden olabilir.

Semih Çelik'le ilgili bilinmeyenler Altın Portakal'da büyük beğeni toplayan konuşma Narin Güran cinayetinde arşiv açıldı Orgazm hakkında tüm bildiklerinizi unutun Icardi ile Wanda Nara ilişkisinde sürpriz gelişme Gizem Karaca’dan üzücü haber