Orgazm hakkında tüm bildiklerinizi unutun: Kimsenin bilmediği 5 orgazm türü ortaya çıktı

Duygusal Orgazm

Orgazmlar doğası gereği cinsel değildir. Carreras'ın "duygusal orgazm" dediği şey, aynı enerji birikimine, nefes alma, hareket, ses ve kas kasılmalarının ardından boşalmanın birleşimine neden olur. Bu, erotik bir duygu olabilir de olmayabilir de.

Duygusal orgazm bütün bir deneyimdir. Bedeninizin duyguları bastırmaya çalışmadan ifade etmesine izin vermelisiniz. Bazen gülerken diyaframınızın kasıldığını ve zar zor nefes aldığınızı hissedebilirsiniz. Ardından derin bir nefes alıp gülmeyi bıraktığında bu duygunun orgazma benzeyebilir.

Ayrıca ağladıktan sonra hissettiğiniz rahatlama ve rahatlama hissi de duygusal bir orgazmdır. Duygusal orgazmın fizyolojik bileşenleri genital orgazmla aynıdır. Carrellas, duygusal orgazmların belirli duygulara bağlı olmadığını ekliyor. Ancak duygusal orgazma ulaşmak biraz konsantrasyon gerektirir. Bu yoğunlaşma cinsel olmayan duyumlar veya erotizm üzerine olabilir.

Altın Portakal'da büyük beğeni toplayan konuşma Semih Çelik'le ilgili bilinmeyenler Orgazm hakkında tüm bildiklerinizi unutun Icardi ile Wanda Nara ilişkisinde sürpriz gelişme Narin Güran cinayetinde arşiv açıldı Gizem Karaca’dan üzücü haber