Orgazm hakkında tüm bildiklerinizi unutun: Kimsenin bilmediği 5 orgazm türü ortaya çıktı

Enerji Orgazmı

Enerji orgazmı sırasında yaşananlar benzersizdir. Seksolog Barbara Carreras'a göre enerji orgazmları hem bedende hem de zihinde biriken gerilimi serbest bırakır ve bazen ruhla bağlantı kurar.

Enerji orgazmı, depolanan gerilim ve enerjinin aniden serbest bırakılmasıyla yaşanan bir orgazm türüdür. Birçok açıdan fiziksel bir volkanik orgazma (hızlı birikme, boşalma) benzer. Bu genital orgazmdır, ancak daha sonra vücudunuzdaki gerilimi hissedersiniz.

Elleriniz ve parmaklarınız karıncalanır, göğsünüz açılır, nefesiniz kolaylaşır, derinleşir ve derin bir rahatlama yaşarsınız. Bu size bir tatmin duygusu verir. Ayrıca orgazmlar ne seksle ne de herhangi bir fiziksel uyarımla sınırlıdır. Carrellas, bunun yerine bir enerji orgazmının "vücudunuzun sınırlarına ve ötesine" akacağını da belirtiyor.

Altın Portakal'da büyük beğeni toplayan konuşma Orgazm hakkında tüm bildiklerinizi unutun Icardi ile Wanda Nara ilişkisinde sürpriz gelişme Semih Çelik'le ilgili bilinmeyenler Gizem Karaca’dan üzücü haber Ebru Polat, 'köle' itirafında bulundu