Orgazm hakkında tüm bildiklerinizi unutun: Kimsenin bilmediği 5 orgazm türü ortaya çıktı

Orgazm , cinsel uyarılma ve hazzın doruk noktasına ulaştığı, cinsel gerginliğin ve vücut kaslarının gevşemesiyle sonuçlanan bir durumdur. Klitoral orgazm, vajinal orgazm, G-noktası orgazmı en çok bilinen orgazm türleridir. Ancak seks uzmanlarına göre bunların dışında bilinmeyen 5 orgazm türü daha bulunuyor. İşte az bilinen 5 orgazm türü

Orgazm, geniş bir yelpazede incelenmesi gereken konulardan biridir. Vajinal orgazm ve G-noktası gibi bilindik orgazm türleri olsa da, sadece deneyimleyebileceğiniz birden fazla farklı orgazm türü bulunuyor.

Aynı zamanda orgazmlar, herkeste farklı şekilde ortaya çıkıyor. Orgazm farklı hissedilebilir, farklı duyumlarla gelebilir, farklı süreler sürebilir ve kadını her türlü farklı şekilde etkileyebilir. Aslında orgazm, farklı haz noktalarından bile kaynaklanabilir.

Altın Portakal'da büyük beğeni toplayan konuşma Orgazm hakkında tüm bildiklerinizi unutun Icardi ile Wanda Nara ilişkisinde sürpriz gelişme Ebru Polat, 'köle' itirafında bulundu Sabah kahvenize karbonat atıp için Konya'da zehirli örümcek alarmı!