Ordu, yaylalar için ayağa kalktı: AK Partili başkan alanı terk etti

“ŞİRKETE İZİN VERENLER AYAK BASACAK YER BULAMAYACAKLAR”

Korgan-Aybastı-Kabataş Yaylalarını Koruma Platformu Sözcüsü Özdilek Aydoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Küresel ısınmanın sonucunu mevsimsel değişikliklerde sıkça görüyor ve yaşıyoruz. Bu nedenle gelecek kuşaklarımıza bırakabileceğimiz yegâne mirasımız yaylalarımızı, meralarımızı, ormanlarımızı yani yaşam alanlarımızı koruyup kollamak zorundayız.

Soframızda kardeşçe bölüşmeye devam edeceğiz. Soframız büyük, herkese yer var. Tek koşul, mücadele etmek, mücadele etmek, mücadele etmek! Yaylalarımıza sahip çıkmak. Bunun en güzel örneğini üç kez yaşadık. Bugün dördüncüsünü yaşıyoruz. Üç kez sondaj alanına gitme çağrısı yaptık sel olduk aktık. Bugün deniz olduk. Yarın okyanus olacağız. Büyüyeceğiz, büyüyeceğiz… şirket ve izin verenler ayak basacak yer bulamayacak. İnat ettik, haklıyız, yılmayacağız, kazanacağız. Ruhsatı da yırtacağız, izin verenlerin yüzünü de kızartacağız.

Bu mücadele ve kazanımımız ülke genelinde doğa katliamlarına karşı duran yurtseverlere de moral ve örnek olacak niteliktedir.

En büyük teşekkürü ve kutlamayı hak eden ise, haberi aldığında gözünü kırpmadan, en acil sorunlarını da erteleyerek yaylasını korumak için mücadele alanına atılan, gündüz-gece kalemiz olan çadır nöbetinde yer alan Korganlı, Aybastılı, Kabataşlı yurtsever halkımızdır. Sizlerden biri olmaktan onur duyuyorum. Mücadele azminiz önünde saygıyla eğiliyorum.” 

Marketten bu markaları alırken dikkat! Fethullah Gülen'i böyle kaçırdılar... Bahtiyar'ın 5. kez ifadesi alındı: O ismi suçladı 'Galata' filmindeki cesur sahneleri kriz çıkardı Narin'in son görüntüleri ortaya çıktı! Burcunuza göre hangi meslek size uygun?