Öğrenciler İstedi Ebru Yaşar Söz Verdi! Ünlü Sanatçının Okul Ziyareti Büyük Sevinç Yaşattı

Diyarbakır'da 200 bin kişiye konser veren ünlü sanatçı Ebru Yaşar, eşi Gülseven Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven tarafından 4 yıl önce Bismil’de yaptırılan ve kendi adını taşıyan okulu ziyaret etti. Okulda sevgi seli ile karşılanan Yaşar'dan öğrencilerin bir de isteği olunca ünlü sanatçı onun sözünü verdi ve “Siz yeter ki çalışın” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Diyarbakır Bismil'de kendi ismini taşıyan Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu'nu ziyaret etti. 4 yıl önce Gülseven Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven tarafından eşi Ebru Yaşar adına yaptırılan okulda öğrenciler, ünlü sanatçının ziyaretiyle büyük mutluluk yaşadı. Yaşar, çocuklara hediyeler dağıttı. Bir de çocukların talebi üzerine okula “Z Odası” ve spor sahası yapacağının sözünü verdi.

Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Rojin'in ölümünde Narin yöntemi mi uygulandı? Ücretli Özel İçerik Üretme Kararı Aldı Tarhana çorbasını sakın böyle pişirmeyin Kurtlar Vadisi hakkında şaşırtan gerçek İşte asgari ücrete zam senaryoları