O anları saniye saniye ifşa etti. 8 aylık hamile kadın kocasını otel odasında başka bir kadınla basınca olanlar oldu. İşte sosyal medyada çok konuşulan o görüntüler...

Malezya'da 8 aylık hamile olan bir kadın, kocasının kendisini aldattığını düşünerek bir otel odasını bastı. O anları saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyadan ifşa eden kadın eşinin sevgilisine, "Sen ilk değilsin. Sen 5 numarasın. Bunu biliyor musun?" dedi.

Malezya'da ismi açıklanmayan bir kadın kocasının kendisini aldattığını düşünerek bir otel odasını bastı. 5 yıldır birliktelik yaşayan ve henüz 3 aylık evli olan kadın kocasını başka bir kadınla görünce öfkeden deliye döndü.

Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde kadının kocasının sevgilisine, "Beş yıldır onunla birlikteyim. Sen ilk değilsin! Sen 5 numarasın. Bunu biliyor musun? Yoksa ilgilenmiyor musun ve sadece onunla eğlenmek mi istiyorsun?" dediği duyuldu.

Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Serkan Keskin, sevgilisini gelinlikle görüp ağladı Piyangoyu Buldular. 1 Kilosu Bin Lira... Görenler gözlerine inanamıyor!