Narin'in yengesi Hediye Güran'ın ifadesi... En önemli delil Nevzat Bahtiyar'ın evinden çıktı

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan ve cinayete kurban gittiği ortaya çıkan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin peş peşe kritik gelişmeler yaşandı. Hediye Güran'ın ifadesi doğrultusunda yeni gözaltılar yaşanırken cinayetini çözebilecek delillerden biri itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın evinden çıktı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır'ın merkz Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü'nde kaybolmasından 19 gün sonra bir çuval içinde, üzerine taşlar ve çalı yerleştirilmiş şekilde ölü bulunan sekiz yaşındaki Narin Güran'a ilişkin soruşturma, aile üyelerinin etrafında derinleşmeye devam ediyor. Ailenin 19 gün süren arama çalışmalarını yanlış yönlendirdiği mahkeme kayıtlarına da girerken, Narin Güran'ın 21 Ağustos'ta evinin yoluna girerken son görüldüğü saat 15:15'ten sonra söz konusu eve iki kez girdiği belirtilen yengesi Hediye Güran'ın gözaltı süresi pazartesi gününe kadar uzatıldı.

Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Türkiye Güzeli Bu Sağlık Ocağında Çalışacak Asgari ücret ne kadar olacak? İşte o çarpıcı rakam İhaneti kayınvalidesi ortaya çıkardı! Bu burçlar parayı mıknatıs gibi çekiyor