Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Narin'in dişlerine ne oldu? İmam hakkındaki grup seks ve cinsel içerikli video iddiasında yeni gelişme

8 yaşındaki Narin Diyarbakır'da öldürüldü. Cesedi dere yatağına gizlendi. Sır perdesi aralanmış değil. Ancak histopatoloji ve DNA raporu çok şeyi anlatıyor. Narin'in dişlerinin döküldüğü görülmüştü. Yürek yakan ihtimal ortaya çıktı. Narin'i son gören isimler arasında yer alan Kur'an hocası imamın telefonundan cinsel içerikli video çıktığı iddia edilmiş, imamın eşi ile birlikte grup sekse katıldığı öne sürülmüştü. O konuda da yeni bir gelişme yaşandı. İmam yıllık izne çıktı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında otomobilinde Narin'e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda aile üyesi tutuklandı. Hediye Güran'ın da tutuklanması ile 12 kişi cezaevinde.

HİSTOPATOLOJİ RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Habertürk'ten Mustafa Şeker, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Patoloji birimi tarafından hazırlanan Narin’in Histopatoloji raporuna ulaştı. Raporda, Patoloji bölümüne gönderilen Narin’in bedenine ait bölümlerin birçok yerinde çürüme ve sıvılaşma meydana geldiği görüldüğü belirtildi. Ancak Narin’in boyun bölgesinden çıkan sonuç dikkat çekiyor. Raporda Narin’in incelenen boyun ön kas gruplarında: Ağır otolitik kas segmentleri arasında sitoplazmik sınırları seçilemeyen kümelenmiş eritrosit benzeri alanlar (kanama) olduğu yazılıyor.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Narin cinayetinde kan donduran rapor! İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Pınar Deniz'in gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı Hasat Yaparken Hayatının Şokunu Yaşadı