Narin'in Kur'an öğrendiği imam hakkında mide bulandıran iddialar... İfadede akşam namazı çelişkisi çıktı

Narin’in katledildiği Tavşantepe köyünde çoğu Narin'in akrabası birçok kişi tutuklandı. Gözaltına alınıp serbest bırakılanlar da oldu. Serbest kalanlar arasında Narin'in Kur'an öğrendiği köyün imamı ve baba Arif Güran da vardı. Anne Yüksel Güran ile ağabey Enes Güran tutuklanan 11 isim arasında yer aldı. İmam hakkında ortaya atılan iddialar ise mide bulandırdı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Narin Güran 8 yaşındaydı. 21 Ağustos'ta Kur'an öğrenmek için camiye gitti. Arkadaşları ile çıktı. 15:15'te okulun güvenlik kamerasında arkadaşlarına el sallarken görüldü. Bir daha da kendisinden haber alınamadı. Küçük kızın cansız bedeni 8 Eylül günü bir çuval içinde üzeri taşlarla kapatılmış halde dere yatağında bulunan Narin Güran’ın ölümüyle ilgili kolluk ihbar evrakı, yer gösterme tutanakları, HTS kayıtları ile fezlekeye yansıyan bilgilere göre, aile bireylerinin adeta kendi içinde bir görev dağılımı yaparak adım adım nasıl delilleri kararttığı gözler önüne serildi.

AĞABEYİN NAMAZ AKŞAM NAMAZI ÇELİŞKİSİ

Kolundaki diş izleri, yüzündeki morluklar, sırtındaki çizik ve yaraları “Kendi kendime zarar verdim” diyerek açıklamaya çalışan ağabeyi Enes Güran’ın ifadelerindeki tüm çelişkiler de tespit edilerek maddeler halinde kolluk tutanaklarında yer aldı. Enes’in Narin’in kaybolmasıyla ilgili en dikkat çeken çelişkili ifadesi akşam namazı saatini vermesi oldu.

Sözcü'de yer alan haberde ilk ifadesinde Narin’in kaybolduğunu öğrenince arama çalışmalarına saat 16.30’da katıldığını belirtti. İkinci ifadesinde ise “Akşam ezanı okunurken annem sofrayı serdi ve Narin nerede diye sordu. Ben de görmediğimi söyledim. Annem önce akrabalarımızı arayıp sordu” dedi. Jandarma, 21 Ağustos günü akşam ezanının saat 19.11’de okunduğunu tutanaklara geçirip saat çelişkisine dikkat çekti.

Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Türkiye Güzeli Bu Sağlık Ocağında Çalışacak Asgari ücret ne kadar olacak? İşte o çarpıcı rakam İhaneti kayınvalidesi ortaya çıkardı! Bu burçlar parayı mıknatıs gibi çekiyor