Narin'in Katili Sürpriz İsim Çıktı. Anne Yüksel Güran Ağzından Kaçırdı. Herkes Amca Salim Güran'dan Şüpheleniyordu Ama...

Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada her gün yeni bir bilgi ortaya çıkarken son olarak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturmayla ilgili son bilgileri verdi. tunç, katilin kim olduğu ortaya çıkacak derken, şu ana kadar amca Salim Güran'ın Narin'i öldürdüğü belirtiliyordu. Cesedi suya gömen Nevzat Bahtiyar'ın ifadesi bu yöndeyken, cinayetle ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. "Anne katili söyledi" ifadesini kullanan Savaş Kurtbaba, cinayeti kimin işlediğini açıkladı.

Diyarbakır'da katledilen Narin Güran soruşturmasıyla ilgili olarak yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Soruşturmada aralarında Narin'in anne, amca ve ağabeylerinin de bulunduğu 12 kişi tutuklanmıştı.

Bugün bir açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni çuval içerisinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin olarak birtakım kamera görüntülerinin tespit edildiğini ve söz konusu görüntülerin dün TÜBİTAK'a teslim edildiğini söyledi.

Tunç, "Narin kızımızın hunharca cinayete kurban gitmesi bizi çok yaraladı. Canlı bedenine ulaşabilmek için çok çaba gösterdi. Herkes gece gündüz canlı bulabilmek için çok çalıştı." dedi.

Tunç, "Narin evladımızın katilleri mutlaka tespit edilecek ve yargı huzuruna çıkarılacak. Çok uzun sürmez. Yargılama neticesinde hesap verecekler. Biz bunun sonuna kadar takipçisi olacağız. " ifadelerini kullandı.

Narin Güran'ın Katili Sürpriz İsim Çıktı Narin Güran cinayetinde diş izi raporu çıktı Narin Güran soruşturması genişletildi! Kendimle çok hesaplaştım, yüzleştim, hatalarım var Bir nişan daha yapınca sosyal medya karıştı Kocasını başka bir kadınla böyle bastı