Narin'in cansız bedeni dere yatağında bulundu! Günlerdir bulunması için paylaşım yapan ünlü isimler isyan etti

GÜLBEN ERGEN: NARİN'İMİZE NASIL KIYDINIZ

Dere yatağında bir çuval içinde bulunan küçük Narin'e dair günlerdir paylaşım yapan Gülben Ergen Ali Yerlikaya'nın paylaşımını alıntılayarak isyan etti.Gülben Ergen paylaşımında "Yapan, göz yuman, görmezden gelen kim varsa öğrenmek istiyoruz… Neden kıydılar küçük kıza? Kim kıydı. Kimler biliyordu 19 gün saklandı? Narin'imize nasıl kıydınız nasıl? Ah gitti halay çekip, annenin eteklerine saklanıp, masum mahcup gülümseyen meleğimiz gitti!!!!" dedi.

"Günlerdir, gece gündüz, onca ekiplerin aramasına rağmen…" diyerek sitem eden Ergen şunları yazdı: "Narin'in cansız minik bedeni 'köye 3 km mesafedeki' dere yatağında bir çuval içinde bulundu! Öyle mi? Köye 3 km mesafedeki dereye bakmadılar yani? Birisi saklayıp sonradan koymuş olmasın? Askeri, emniyeti, polisi, jandarması devletin tüm birimleri 19 gündür gözden kaçırmış o la maz. Sizce?"

Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Türkiye Güzeli Bu Sağlık Ocağında Çalışacak Asgari ücret ne kadar olacak? İşte o çarpıcı rakam İhaneti kayınvalidesi ortaya çıkardı! Bu burçlar parayı mıknatıs gibi çekiyor