Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Anne Yüksel Güran'ın bu videosu çok konuşulacak. Cinayet şeması ortaya çıktı

"CİNAYET ŞEMASI" NE ANLATIYOR?

"Cinayet şeması" ne anlatıyor?, "Cinayeti kim yada kimler işledi?" "Kimler yardım etti?" soruları yanıt arıyor. A Haber İstihbarat Şefi Ramazan Almaçayır şunları söyledi:

Aslında 21 Ağustos'ta 1 kayıp vakasıyla başladı. Diyarbakır Bağlar Tavşantepe Mahallesi'nde. Aslında arama tarama faaliyeti yapan ekiplerin 2-3 gün geçen süre ağırlığında acaba bir cinayete mi kurban gitti? Eğer bu çocuk il dışına çıkmadıysa yada kaçırılmadıysa diye çalışmaları oldu. Ardından gelen ihbarla vs. arama tarama faaliyetlerinde kayıp ölüm vakasına geldi. Ölüm normal ölüm mü? Değil. Şüpheli ölüm mü? Değil. Vahşi bir cinayete geldi. Ekipler artık dosyayı jandarmanın kolluk kuvvetleri cinayet dosyası olarak incelemeye başladı. Emniyet ekiplerinden de destek alınarak o bölgede artık bir şüpheli fail aranıyordu. Şüpheliler var mıydı? Şüpheliler vardı. Fail kimdi? Daha sonra yapılan itirafların ardından köydeki muhtar oranın en yetkili ismi eski muhtar Salim Güran 1 numaralı şüpheli pozisyona düştü. Peki, bu durum nasıl oldu? İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın vermiş olduğu bilgilerle. Nevzat Bahtiyar, jandarmanın operasyonunda eve baskın yapıldığında yakalanacağını anladığını belirtiyor. Ancak "öncesinde ihbar edecektim muhtardan korktum, söyleyemedim." diyor. Daha sonra yapılan bütün ifade işlemlerinde "Narin'in cansız bedenini şuaradan aldım, şuraya götürdüm" diyerek anlattı. İfadenin ardından kolluk kuvvetleri "gel bakalım, keşif yapacağız" dediler. Keşife gittiklerinde Narin'in cansız bedeninin üzerindeki tişörte kadar söyledikleri doğru çıktı. İfadesinde ben duvar ustasıyım diyor. Yapılan değerlendirmelere göre şu tespit ediliyor. Eski muhtar oraya normal bir kişiyi seçmemiş gibi algılanıyor. Çünkü bildiğiniz mezar örmüş oraya. Ellerindeki çubuklarla arama tarama yapan ekipler, zemine bastıkça ya toprağa geliyor. Ya da taşa geliyor. Narin'in olduğu yer de kontrol edilmiş ama öyle bir yapı olmuş ki orada 3 tane taş koymuş. Sürekli taşa denk geliyor. 19 günün ardından bulundu..

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Narin cinayetinde kan donduran rapor! İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Pınar Deniz'in gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı Hasat Yaparken Hayatının Şokunu Yaşadı