Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Anne Yüksel Güran'ın bu videosu çok konuşulacak. Cinayet şeması ortaya çıktı

ANNE NARİN'İ KURTARMAK MI İSTEDİ?

Diyarbakır'da 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra cesedi 19 gün sonra derede bir çuval içerisinde bulunan Narin Güran soruşturması devam ederken, cesedin bulunmasının ardından yapılan çalışmalarda, ağabeyi Enes Güran'ın Narin'i boğmaya çalıştığı sırada anne Yüksel Güran'ın kızını kurtarmak için oğlunu ısırdığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Bu iddialar üzerine soruşturmayı yürüten savcılık anne Güran'dan diş modeli aldırdı.

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nden anneden alınan diş izi örnekleri, incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 2. İhtisas Kurulu'na gönderildi. Burada yapılacak olan incelemelerden sonra diş izi düğümü çözülecek. İzlerin anneye ait çıkması halinde soruşturmanın seyri de önemli ölçüde değişecek. Daha önce ağabeyde tespit edilen diş izleri üzerinde yapılan incelemede, izlerin Narin'e ait olmadığı belirlenmişti.

Bu arada, olay günü anne Yüksel Güran ile Narin'in yengesi Hediye Güran'ın Enes'e müdahale ettiği iddiasıyla yenge gözaltına alınmıştı. Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorguya çekilen 'suç delillerini yok etmek' suçundan tutuklu amca Fuat Günay'ın eşi Hediye Güran için ek gözaltı kararı alındı. Hediye Güran bu sabah saatlerinde de adliyeye sevk edildi.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Narin cinayetinde kan donduran rapor! Pınar Deniz'in gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Hasat Yaparken Hayatının Şokunu Yaşadı