Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Anne Yüksel Güran'ın bu videosu çok konuşulacak. Cinayet şeması ortaya çıktı

PLASTİK ÇUBUKLA YANGIN MI ÇIKARILDI?

Narin’in cansız bedeninin bulunmasının ardından gözaltına alınan isimlerden Mehmet Şevket Kaya ve Ömer Faruk Güran’a çıkan yangınlara dair sorular yöneltildi. İki ismin elinde plastik çubuklar olmasına dikkat edilirken, yangının bilinçli çıkarılıp çıkarılmadığı üzerinde duruluyor.

Mehmet Şevket Kaya’ya elektrik tellerinin birbirine çarpması ile çıkan yangınların sorulması üzerine Kaya, “Hepimizin eline çubuk vardı doğrudur ancak elektrik tellerini birbirine çarptırıp biz yangın çıkarmaya çalışmadık. O günlerde olan elektrik kesintileri ile bir ilgim yoktur. Yine Tavşantepe Mahallesi’ne yakın bölgede çıkan yangın ile de bir alakam yoktur” cevabını veriyor.

Ömer Faruk Güran’a da benzer biçimde çıkan yangına dair sorular yöneltiliyor. Sorulara kendisinin ilgili olmadığı biçiminde yanıt veren Güran, ayrıca ağabeyi Barış Güran’ın da çıkan yangınlar ile ilgisinin olmadığını dile getiriyor.

Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Serkan Keskin, sevgilisini gelinlikle görüp ağladı Piyangoyu Buldular. 1 Kilosu Bin Lira... Görenler gözlerine inanamıyor!