Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Anne Yüksel Güran'ın bu videosu çok konuşulacak. Cinayet şeması ortaya çıktı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Cinayetin sır perdesi çözülmek üzere. Narin'in cansız bedeninin bulunduğu anların görüntüsü kahrederken anne Yüksel Güran'ın bir videosu kafa karıştırdı. Bir ayrıntı ise bu kadar da olmaz dedirtti. Ağabey Enes Güran'ın ifadesi de kafa karıştırdı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde düğüm çözülüyor. 21 Ağustos günü kaybolan, arama çalışmalarının 19'uncu gününde cansız bedeni bulunan Narin'in öldürülmesine ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Narin'in amcası Salim Güran, 2 Eylül günü çıkarıldığı mahkemece, 'kasten adam öldürme' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlamalarıyla Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Küçük Narin'in cesedin dere kenarında bulunmasının ardından Salim Güran'ın arkadaşı Nevzat Bahtiyar, "Salim Güran bana 'Aileni düşün, 200 bin TL'yi al cesedi yok et' dedi. Ben de dereye götürüp üstüne büyük bir taş koydum" dedi. Bahtiyar'ın ifadesinin ardından tutuklandı.

Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Türkiye Güzeli Bu Sağlık Ocağında Çalışacak Asgari ücret ne kadar olacak? İşte o çarpıcı rakam İhaneti kayınvalidesi ortaya çıkardı! Bu burçlar parayı mıknatıs gibi çekiyor