Narin’in amcası Salim Güran’dan korkunç ifade: Normal bir şeymiş gibi anlattı. İstismar itirafı... Narin amcanın kızı mı belli oldu

CEVABEN: Bana neden öldürdüğünden veya kendisinin öldürdüğünden bahsetmedi. Bana, kendisi öldürmedi ise neden getirip bu cesedi kaldır desin.

SORULDU: Salim Güran size vaat ettiği parayı verdi mi vermedi ise ne zaman verecekti?

CEVABEN: Bana para vermedi. Cesedi çuvala koyarken bana mısırı hasat ettikten sonra vereceğini söyledi.

SORULDU: 21.08.2024 gününden sonra bilgi sahibi olarak ifadenize başvuran Jandarma personeline biraz önce yaptığınız itirafta neden bulunmadınız?

CEVABEN: Korktuğum için itiraf edemedim. Beni ifadeye çağırıldıklarında muhtar gözaltındaydı. Muhtar Salim'in bırakılacağı söylentisi vardı.

SORULDU: Narin Güran’ı öldürülme ve dere yatağına koyulma olayını Salim Güran ile senden başka bilen var mı?

CEVABEN: İkimizden başka kimsenin bildiğini düşünmüyorum fakat Salim'in arabasının arka kısmında biri var ise bir de o görmüştür. Fakat biraz önce söylediğim gibi ben arabanın arka koltuğuna birisinin olup olmadığını bilmiyorum.

Narin cinayetinde kan donduran rapor! Amca Salim Güran'dan flaş talep! İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Vatandaş Bastırdı TOKİ Yüzde 25 İndirim Kampanyası Ahu Tuğba'nın kızından cenaze açıklaması! Serkan Keskin, sevgilisini gelinlikle görüp ağladı