Narin’in amcası Salim Güran’dan korkunç ifade: Normal bir şeymiş gibi anlattı. İstismar itirafı... Narin amcanın kızı mı belli oldu

SORULDU: Salim Güran gözaltına alındıktan ve tutuklandıktan sonra aile bireylerinden ya da dışarıdan birisi ile görüştünüz mü?

CEVABEN: Olmadı. Kimse benimle temasa geçmedi.

SORULDU: Salim Güran cesedi neden size verdi? Ortadan kaldırmak için sizinle beraber dere yatağına neden gelmedi?

CEVABEN: Salim Güran güçlüdür. Adamları var. Ben onunla bir sorun yaşarsam beni suçlu görürler. Götürdüğüm yerde kamera görüyor muydu ben bilmiyorum ancak Salim biliyor muydu bilmiyorum.

SORULDU: Salim Güran, Narin'i öldürmüş müdür? Öldürdü ise neden öldürmüştür?

CEVABEN: Yukarıda belirttiğim gibi salim Güran kendi öldürmemiş olsa, böyle bir cesedi bana getirip ortadan kaldır demezdi. Neden öldürmüş olabileceğini bilmiyorum. TIK TOK'da ise Arif Güran'a sana öyle bir acı yaşatacağım ki asla unutamayacaksın demiş ben buradan öğrendim. Köyde bu şekilde konuşuluyordu. Hatta Çarıklı'da da böyle konuşuluyordu.

Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Serkan Keskin, sevgilisini gelinlikle görüp ağladı Piyangoyu Buldular. 1 Kilosu Bin Lira... Nihal Candan'ın son görüntüsü korkuttu!