Narin’in amcası Salim Güran’dan korkunç ifade: Normal bir şeymiş gibi anlattı. İstismar itirafı... Narin amcanın kızı mı belli oldu

SORULDU: Salim Güran ile arkadaşlık seviyeniz nedir size özel hayatından bahseder miydi? Duyduğunuz eşi haricinde bir gönül ilişkisine şahitlik ettiniz mi? Köyde bu olaydan önce ve sonra Salim Güran ile ilgili duyduklarınız nelerdir?

CEVABEN: Biz kendisi ile birlikte çay içer yemek yer; bazen Diyarbakır'a birlikte giderdik. Aramız bu şekilde samimi idi. Ancak bana çapkınlık yaptığını anlatmadı; ben de böyle bir şeye tanık olmadım.

SORULDU: Aile bireyleri veya başkaları Narin hakkında sahte ihbarda bulundu mu bu konuda duyduğunuz oldu mu?

CEVABEN: Yapmadığını bilmiyorum. TikTok'tan böyle ihbarlar geliyordu ancak ben bunu aile bireylerinin yapıp yapmadığını bilmiyorum.

SORULDU: Cesedi aldığınızda Narin Güran’ın annesi Yüksel veya abisi Enes yanınızda mıydı? Daha sonraki arama faaliyetlerinde ya da köy içindeki günlük faaliyetlerinizde Yüksel, Enes ve Salim Güran’ı yan yana özel konuşmalar yaparken gördünüz mü?

CEVABEN: Yüksel ve Enes yoktu. Sorduğunuz şeklide bir konuşmalarına şahit olmadım.

SORULDU: Salim cesedi size verdiğinde yüzünde bir boğuşma izi ya da üzerindeki kıyafetlerde bir boğuşma emaresi yırtık var mıydı?

CEVABEN: Yüzünde bir solgunluk vardı ancak yüzünde ve kıyafetlerinde bir boğuşma izi yoktu.

Narin cinayetinde kan donduran rapor! Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Ahu Tuğba'nın kızından cenaze açıklaması! Serkan Keskin, sevgilisini gelinlikle görüp ağladı