Narin'in abisi tekrar gözaltında! Amca Salih Güran tekrar sorgulanacak... Narin Güran neden öldürüldü? İşte üzerinde durulan 3 ihtimal

(Battaniye ile dışarı çıkardı. Yere bırakmadı. Bana çuval çıkar dedi. Ben de bagajdaki çuvalı çıkardım. Cesedi başı çuvalın dışına gelecek şekilde ayakları ile çuvalın ağzına denk gelecek şekilde baş aşağıya S.G ile birlikte yerleştirdik. Biraz önce bahsettiğim gibi dere kenarına götürdüm.)

Bu esnada çocuğun üzerine siyah tişört ve şort vardı. Üzerinde asılı küçük bir çanta vardı. Sağ kulağının arkasında, boyun bölgesinde bir kızarıklık vardı.

Çuvala çocuğu yerleştirdikten sonra, çuvalın ağzını orada bağlamadan aracımın arka koltuğuna ayak pastasının olduğu yere koydum.(Göl diye tabir ettiğimiz fakat eğri tutmaz deresine doğru götür diyerek eliyle orayı işaret etti.)

Ayrılırken S.G'nin ne yaptığına bakmadım. Direkt olarak mezarlığın yanından giderek villalar mevkine doğru gittim.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Narin cinayetinde kan donduran rapor! İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Pınar Deniz'in gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı Hasat Yaparken Hayatının Şokunu Yaşadı