Narin’in abisi Baran Güran'dan yeni açıklamalar: Sözüm olsun onların kanını içeceğim

Baran Güran şu ifadeleri kullandı:

Yaptığım açıklama üzerine yapılan linçlerden sonra bir açıklama yapma gereği duyarak kendimi sizlere ifade edeceğim.

Yılardır beraber yaşadığım insanlar söz konusu olduğu için duygusal düşünmüş olarak hiçbirine konduramamış olmam gayet olağan bir durumdur. Ailemizin güçlü yapısının ve aile içi kuvvetli bağlarımızın çocukluktan beri etkisinde büyümüş bir insan olarak bunun ailemize yapılmış bir saldırı olduğunu düşünmem ve bu konuda amcam yapmış olamaz kelimesini de kulanmış olmam olağandır. Yaşadığım acı kayıplarım ve bu zorlu sürecin içerisinde olmamın sağlıklı bir psikolojiye ve düşünme yetisine sahip olmayışımın göz önünde bulundurulması kişiliğim hakkında analizler ve yorumlar yapılırken bu süreçteki psikolojimin göz önünde bulundurulması hepinizden rica olunur.

Ben kardeşi için canını bir saniye olsun düşünmeden tehlikeye atabilecek bir ağabeyim kardeşime yapılmış olan bu vahşice saldırının sorumlusu veya sorumluları kim olursa olsun hak ettikleri cezayı almaları konusunda sizlerle hemfikirim narinim için adaletin sağlanmasını bende herkes gibi istiyorum.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Narin cinayetinde kan donduran rapor! İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Pınar Deniz'in gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı Hasat Yaparken Hayatının Şokunu Yaşadı