Narin Güran'ın yeni görüntüsü ortaya çıktı! Cinayet anında evde kimler vardı? Amca Salim Güran hakkında şok iddialar...

8 yaşındaki Narin Güran 21 Ağustos'ta öldürülmüş, cesedi 8 Eylül Pazar günü cansız bedebi dere yatağına saklanmış şekilde bulunmuştu. Küçük Narin günlerce kayıp olarak aranmıştı. Ancak elde edilen deliller Narin'in akrabalarını işaret etti. Cinayette itiraflardan sonra yeni deliller de dosyaya girmeye devam ediyor. Narin’in amcalarından birinin evinden çıkan kamerada, sekiz günlük görüntünün kaybolduğu belirlenmiş, görüntünün kurtarılması için hard disk TÜBİTAK’a gönderilmişti.

Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinin aydınlatılması çalışmalar sürdürülüyor. Cinayette ilk tutuklanan isim olan amca Salim Güran’ın evindeki güvenlik kamerasının silinen kayıtlarının kurtarılması için TÜBİTAK’a başvurdu. Olayda dikkat çeken bir nokta daha ortaya çıktı.

Narin Güran'ın yeni görüntüsü ortaya çıktı! Garip filminin Fatoş'unu tanıyamayacaksınız! Cinsiyet değiştiren oğlu için duygusal mesaj Gece uyumadan önce 1 tane elma yerseniz... Altın Koza'da gözler Serenay Sarıkaya'daydı! Cinsel ilişki süresini uzatan yöntem bulundu