Narin Güran'ın tutuklu amcası Salim Güran'ın Antalya'daki sır telefon görüşmelerinin detayları ortayı çıktı. Cinayetten sonra 5 aradığı kuzeni konuştu

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Narin Güran cinayetinin baş şüphelisi tutuklu amca Salim Güran'ın olay gün üsaat 16.43’ten sonra 5 kez aradığı kuzeni Mehmet Şerif Güran, sır telefon görüşmesini anlattı.

Kaynak: DHA

Diyarbakır'da çiftçilikle uğraşan Mehmet Şerif Güran, "Antalya-Kemer'de ailemle tatil yapıyordum. İlk aramayı saat 16.43'te yaptı. Köydeki pamuk tarlamın kurtlandığını söyledi. Saat 16.55'te tarladan fotoğraf atıp 'İlaçlama yapayım mı?' diye sordu. Sesi çok rahattı. Hiçbir titreme ya da tedirginlik hissetmedim. Sesinde panik hali yoktu. Farklı bir şey de söylemedi. Hatta tatilde olduğum için 'Tatil nasıl gidiyor?' diye de takıldı" ifadelerini kullandı.

Narin cinayetinde o imam hakkında iğrenç iddialar İmamın neden ifadesinin alındığı belli oldu Salim Güran'ın aracındaki 2 gencin sırrı Sevişme sahnesi gündeme bomba gibi düştü Emekli Maaşları Yüzde 37 Düşecek. Uzman Açıkladı Kızılcık Şerbeti'nin afiş krizinde 2. perde!