Narin Güran'ın öldürülmesinde çarpıcı iddia: Organize şekilde katledildi

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni 19 gün sonra bu sabah 08:45 sularında dere yatağında üzeri taşlarla kapatılmış şekilde bulundu. Narin'in ölümü ile ilgili her kesimden açıklama geldi. Narin'in ölümü ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'den acı haber geldi. 21 Ağustos'tan bu yana aranan Narin Güran'ın cansız bedeni köye 1,5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz deresinde bulundu. Mahalleye giriş çıkışlar yasaklanırken Narin’in cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in dere kenarında çuval içerisinde bulunduğunu ve ilk bulgulara göre, çuvalın üzerinin şüphe uyandırmaması için taşlarla ve dallarla doğal bir görüntü verildiğini açıkladı. Siyasilerden peş peşe açıklamalar geldi. DEM Parti çarpıcı bir iddiada bulundu. HÜDA-PAR da açıklama yaptı.

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır Ekim ayında zengin olacak burçlar belli oldu Dehşete düşüren açıklama: Diri diri yakıldı