Narin Güran'ın öldürülmesinde 3 ihtimal... Amcanın evindeki kameraların fişi çekilmiş

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta merkez Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde Kur’ân kursu dönüşü kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeni 19 gün sonra 8 Eylül'de evine 1,5 kilometre yakınındaki derede saklanmış halde bulundu. Narin'in cinayetinde soruşturma sürüyor. Narin'in kaybolduğu gün evinin kameralarının fişi çekilmiş. tv100 muhabiri Canan Altıntaş canlı yayında kameralar hakkında bilgi verdi. Narin'in ölümünde de 3 ihtimal üzerinde duruluyor.

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta merkez Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde Kur’ân kursu dönüşü kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeni, daha önce 8 kez incelenen evinin 1.5 kilometre uzağındaki derede bir çuvalın içinde bulundu. Cinayete ilişkin 24 kişi gözaltına alınırken, ilk itiraf da geldi.

Nevzat Bahtiyar ifadesinde, tutuklu amca Salim Güran'ın talimatıyla Narin'in cenazesini dereye bıraktığını söyledi.

Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Narin cinayetinde o imam hakkında iğrenç iddialar Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır Heyelan ve taşkınlar 32 köy yolunu kapattı Dehşete düşüren açıklama: Diri diri yakıldı Salim Güran'ın aracındaki 2 gencin sırrı