Narin Güran'ın cinayetinde esrarengiz olaylar: WhatsApp mesajlarının silinmesinde özel program kullanıldı. Cinayet bir kişinin üzerine mi yıkılacak?

Narin Güran cinayeti gizemini koruyor. Ortaya çıkan bilgiler ise ailesi üzerindeki şüpheleri artırıyor. Yeni deliller ışığında Tavşantepe köyündeki esrarengiz olaylar tek tek sayıldı. Cinayet sonrasında aile üyelerinin WhatsApp mesajlarını özel bir program ile sildiği öğrenildi. Gerçek Gündem Ankara Temsilcisi Altan Sancar, cinayet soruşturmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sancar cinayetin bir ismin üzerine yıkılabileceğini söyledi. O ismi açıkladı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

8 yaşındaki Narin Güran’ın annesi, ağabeyi ve amcasının da aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklandı. 4’ü adli konrol ile olmak üzere 14 kişi ise serbest bırakıldı. Katilsiz cinayet soruşturmasında Narin’in halen kim veya kimler tarafından öldürüldüğüne dair sis perdesi 24. günde de halen aralanamadı. Toplam tutuklu sayısı 10'a yükseldi. Gerçek Gündem Ankara Temsilcisi Altan Sancar yaşananlarla ilgili ilginç bilgiler verdi.

İmamın neden ifadesinin alındığı belli oldu Sevişme sahnesi gündeme bomba gibi düştü Emekli Maaşları Yüzde 37 Düşecek. Uzman Açıkladı Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Kızılcık Şerbeti'nin afiş krizinde 2. perde! Süper Meyve Türkiye'de Yetişti. Kilosu 350 TL