Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! 2 gizli tanık iddiası. Tavşantepe'de ilginç olay...

YENİ İTİRAF: AMCA VE ANNE ARASINDA...

Nevzat Bahtiyar'ın yeniden ifadesi alındı. Daha önce amca Salim Güran'ın cesedi getirerek kendisine verdiğini aktaran Bahtiyar, ifadesini değiştirerek eve kendisinin gittiğini söyledi. Amca Salim ile anne Yüksel arasında cinsel ilişki yaşandığı bunu gören Narin'i Salim'in öldürdüğünü iddia eden Nevzat Bahtiyar, eve gidip küçük kızı yerde hareketsiz yatarken gördüğünü ve cesedi oradan aldığını aktardı.

ANNE O ANLARA TANIK OLDU!

İlk önce kendime ait ahıra pencereden cesedi koydum. Daha sonra ahırda bulunan çuvalı cesedin başından geçirdim. Çuvalı acele ile cesedin başından geçirdim ancak çuvalı bağlamamıştım. Daha sonra cesedi kendi aracımın arka koltuk paspas kısmına koydum. Battaniyeyi de arkamdan aracıyla gelen Salim Güran'a verdim"

Nevzat Bahtiyar ifadesinin devamında anne Yüksel Güran'ın bu anlara tanık olduğunu söyledi.

NARİN'İN KATİLİ KİM?

Ekiplerin detaylı çalışması sürerken Narin Güran neden öldürüldü sorusuyla birlikte katilin de netleşmesi bekleniyor. Küçük Narin'in uygunsuz bir duruma tanık olduğu bu nedenle öldürüldüğü en çok üzerinde durulan nedenler arasında.

Öte yandan Tavşantepe Köyü'nde yaşanan şüpheli çocuk ölümleri soruşturmanın seyrini değiştirecek mi merak ediliyor.

Arka Sokaklar Murat Komiser'in son hali şaşırttı! Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getiriliyor! İşte Cem Garipoğlu'nun Mezarının Son Hali Bu burçlara sahip olanlar yüzleri gülecek! Ölüp yeniden dirildiğini iddia etti gündem oldu! 1 kilosu 12 Bin TL'ye Satılıyor Yunanistan'a rakip