Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Yeni bir ihbar geldi! Ekipler harekete geçti. Çalışmalar o bölgede yoğunlaştı

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı 18’nci gününde devam ediyor. Güran soruşturmasında sıcak bir gelişme yaşındı. Yeni bir ihbar geldi. İhbarın ardından harekete geçen ekipler, çalışmalarını Eğertutmaz Deresi’nde yoğunlaştırdı. Bölgeye gelen ekipler, su altında arama gerçekleştirdi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ı (8) arama çalışmaları 18’inci güne girdi.

Olay, 21 Ağustos'ta öğleden sonra Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde meydana geldi. Kur'an kursuna giden Narin Güran, çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla aradı.

Köylülerle yapılan aramadan da sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran, aynı gün saat 20.00 sıralarında jandarma karakoluna giderek kızının kayıp olduğunu bildirdi.

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır Estonyalı akrobat Jan Roose bir ilke imza attı Ekim ayında zengin olacak burçlar belli oldu